Loading...

Να γιατί κρυφές και φανερές λέσχες ψάχνουν να βρουν και να διαβάσουν τα 42 από τα 36.000 βιβλία που σωθήκαν του Ερμή του Τρισμέγιστου

. Αν ο Θεός μίλησε σε κάποιον, μίλησε μόνο με τον Ερμή .
Υπάρχει το ιερό βιβλίο του Θωθ . Το βιβλίο αυτό περιείχε τις μυστικές διαδικασίες με τις οποίες γίνεται η αναγέννηση του ανθρώπου . Το περιεχόμενο του βιβλίου του Θωθ, οι σελίδες του καλύφθηκαν με παράξενα ιερογλυφικά σχήματα και σύμβολα Αυτά με την μάθηση διεγείρουν ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου , διεγείρετε η συνείδηση του ανθρώπου και αυτό επιτρέπει να βλέπει κανείς τους Αθανάτους και την παρουσία της πραγματικής Ανωτέρας Δυναμης. Αυτό είναι και το κλειδί για την αθανασία του ανθρώπου . Γι αυτό όλοι ψάχνουν και προσπαθούν να ερμηνεύσουν το Ερμή τον Τρισμέγιστο . Ελάχιστα κομμάτια που μπόρεσαν να ερμηνεύσουν έγιναν οι μεγάλες θρησκείες χριστιανισμός βουδισμός κλπ. Μην ξεχνάτε ότι ο Μωυσής ήταν ιερέας στην Αίγυπτο και μάθαινε Ερμή . Ο Ερμής είναι το παν και όχι οι άλλες θρησκείες που είναι αποσπάσματα του βιβλίου του .
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top