Loading...

Πως έγινε η Μεδουσα την οποία θεοποίησαν οι πρόγονοι μας .



Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι ουρανοί πάνω από τη Γη κάποτε ήταν πάρα πολύ διαφορετικοί από το πώς εμφανίζονται σήμερα. Οι πλανήτες Κρόνος, Αφροδίτη και Άρης ήταν πολύ πιο κοντά στη. Οι πλανήτες σχημάτισαν μια σφιχτή σύνδεση, μια ευθεία γραμμή, και πέρασαν τόσο κοντά ο ένας στον άλλο που δημιουργήθηκαν εκκενώσεις πλάσματος μεταξύ τους. Τέτοιες τερατώδεις ενεργειακές δυνάμεις δημιούργησαν άφθονο φως - τρομακτικές, ρωγμές - στους ουρανούς των τότε προγόνων μας καθώς και καταστροφές στην γη . Αυτές τις τρομακτικες κενώσεις πλάσματος της Αφροδίτης Θεοποιήθηκαν και έγιναν στην μυθολογία των προγόνων μας η γνωστή Μεδουσα . Οι εικόνες που αποστάλθηκαν από την Αφροδίτη πίσω στην γη με τον ανιχνευτή Magellan το 1990 δείχνουν και επιβεβαιώνουν τον μυθο αυτό (της δημιουργίας της Μέδουσας ) από την επιφάνειά της που ξεθωριάζει από τις αυτες τις ηλεκτρικές εκκενώσεις. Στο αρχαίο παρελθόν Αφροδίτη συμπεριφέρθηκε περισσότερο σαν ένας κομήτης παρά ένας πλανήτης.Κατω η Αφροδιτη με τις κενωσεις πλασματος , ο Κρονος και ο Αρης
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top