Loading...

Ο άνθρωπος ελευθερωνεται σιγά σιγά γενικά από τον φόβο (των θρησκειών κλπ ) που τον έχουν ενσπείρει οι κυβερνοντες :


Τα οντα εκπέμπουν συχνότητα , κύματα. Ολα τα πλασματα και η γη μέχρι το 1987 ο δονητικός ρυθμός, η συχνότητα της γης που λέγεται ( συχνότητα συντονισμού Schumann) ήταν 7,83 Hz. Αν κάναμε ένα ηλεκτροεγκεφαλογράφημα τα κύματα που εκπέμπει ο εγκέφαλος μας και καταγραφονται στο χαρτί είναι 7,83Ηz. Εεεε αυτά τώρα σιγά σιγά αυξανονται και θα σταματησουν στα 14 Ηz. Θα πείτε και τι θα γίνει όταν ολοι οι εγκέφαλοι των ανθρώπων εκπέμπουν 14 Ηz; Η απάντηση είναι ότι θα γίνουν πολλά πράγματα . Με τα 7,83Ηz αυτοί που πραγματικά μας κυβερνούν, μας κυβερνούσαν με τον φόβο που διοχευτευαν μέσα σ αυτό το μήκος κύματος . Ο φόβος μέσα από τις θρησκείες (που όλες τις μεγάλες θρησκείες τις κατασκεύασαν αυτοί) καθηλωνε τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος θα αρχισει να αποβαλει τον φόβο και θα ξανά βρει τον εαυτό του. Το ανθρώπινο DNA επανέρχεται στην αρχική μορφή του ενάντια στη θέληση των δυνάμεων που μας διοικούν .
Οι εξωγηινοι (τα ερπετοειδή που αυτα βασικά μας κυβερνούν) ζουν ανάμεσα μας και τώρα αναμιγνύουν το δικό τους DNA στο δικό μας για να αντισταθούν σε αυτή την αλλαγή, καθώς φοβούνται ότι χάνουν τον έλεγχο των ανθρώπων εν γένει. Θυμηθείτε τον Πλάτωνα που είπε ότι οι άνθρωποι είναι μια φάρμα ζώων την οποία την κάμνανε οι «κακοι» για να τρεφονται από τις σαρκες των ανθρώπων . Ο Δίας το κατάργησε αυτό και τώρα τρεφονται από την αύρα μας.
Πως αυξανεται η συχνότητα της γης; Αυξανεται από τον ήλιο. Ο δονητικός ρυθμός του ήλιου μας έχει αλλάξει απίστευτα από το 1991 - οι μαγνητικοί πόλοι έχουν αναστρέψει προκαλώντας τεράστιες ηλιακές αναταραχές. Αυτή η μετατόπιση είναι απολύτως φυσική και συμβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Τα μωρά που γεννιούνται με το AIDS μπορούν πλέον να θεραπευσουν τα ίδια την ασθένεια με το ΝΕΟ υπερ-ανοσοποιητικό τους σύστημα εξαιτίας αυτών των πρόσθετων κλώνων DNA. Είναι απίστευτο αυτό που μπορούν να κάνουν αυτοί οι νεογέννητοι Άνθρωποι! Έχουν ικανοτητες περισσότερες από εμας τους κοινους ανθρώπους.
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top