Loading...

Ότι είναι κτισμένο με το φ είναι και ελληνικο .



Στην Αίγυπτο στο Καρνακ υπαρχουν πολλοι μικροι ναοι . Σε ένα μερος υπηρχαν μόνο ενας μεγαλος σορός από πετρες Οι αρχαιολογοι ηξεραν ότι ήταν πρωτα ναος αλλά δεν μπορουσαν να τον φανταστουν πως ήταν και να τον κατασκευασουν . Το κατασκευασαν Φώτο κατω με την βοήθεια της Lucy Lamy που ήταν πάρα πολύ γνώστης των βιβλιων του Ερμη του Τρισμεγιστου . Συμφωνα με το φ που διδαξε ο Ερμής εκανε και η Lucy Lamy το σχεδιαγραμα και χτισανε οι αρχαιολογοι τον ναο όπως τον ειχαν κτισει και οι αρχαιοι συμφωνα με το φ. Το φ το ξερανε και το χρησιμοποιουσανε μόνο οι έλληνες Αυτό αποδικνυει για μια ακομη φορα ότι τις πυραμίδες και τους άλλους ναους τους κτισανε ελληνες και όχι αιγυπτιοι που δεν ξερανε να βρουνε ούτε το μηκος της σκιας της μεγαλης πυραμιδας και ηρθε ο Θαλης και την βρηκε αμεσως .
Κατω η Πλάγια όψη του ναού στο Καρνάκ, ο οποίος εγινε συλλέγοντας τα συντρίμμια του ναου και κτιζοντας τον συμφωνα με τις οδηγιες της Lucy που χρησιμοποιησε το φ που διδαξε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος

author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top