Loading...

Aυτα που δεν μας λένε στην φυσική :


Ο Δημοκριτος είπε ότι η υλη αποτελείται από άτομα . Το παραδέχονται και σημερα . Κάθε άτομο έχει τον πυρηνα και γύρω περιστρέφονται τα ηλεκτρόνια . Υπάρχει δηλ. κενό μεταξύ ηλεκτρονιων και πυρηνα . Οι σημερινοί επιστήμονες δεν παραδέχονται ότι υπαρχει ο Αιθέρας μια που το είπε και ο Αινσταιν . Υπάρχει κενό και υλη στο σύμπαν λένε . Κάμνανε όμως πειράματα για να αποδειξουνε ότι στο κενό το φως τρεχει με μεγαλύτερη ταχύτητα μια που δεν βρισκει καμία αντισταση . Ελα όμως αν και κάμνανε το πείραμα πολλές φορές σε «κενό¨και η ταχύτητα του φωτός είναι η ίδια όπως όταν διατρεχει την υλη;Άρα δεν υπαρχει κενό. Υπάρχει παντού ο Αιθέρας. Τώρα ο άνθρωπος αποτελειτε από άτομα . Αν τα ηλεκτρόνια τα φερουμε πιο κοντά στον πυρηνα τοτε ο άνθρωπος θα έχει διαστάσεις οσο ένα μπιζελι . Δηλ. Η απόσταση των ηλεκτρονιων από τον πυρηνα παιζει ρολο για την διάσταση του αντικειμενου . Όσο πιο μεγάλη είναι η απόσταση τόσο πιο μεγάλο το αντικείμενο . Έτσι είχαμε και τους γίγαντες . Για να μεγαλώσει αυτή η απόσταση των ηλεκτρονιων πρέπει να αυξηθουν τα χρωματοσώματα. Σύμφωνα με τον Ερμή , εμεις είμαστε τώρα σε τρίτο επίπεδο (υπαρχουν και 5 επιπεδα για τον άνθρωπο .)Στο τρίτο επίπεδο έχουμε 46 + 2 χρωμοσώματα. Οταν ανέβουμε στο τέταρτο επίπεδο θα είμαστε πολύ ψηλοι (γίγαντες ) και θα έχουμε 48 + 2 χρωμοσώματα. Και μετά 50 + 2 . (αυλοι τοτε σαν τους αγγελους των χριστιανών . Θα περναμε τα ντουβάρια . Δεν θα έχουμε πόρτες , δεν θα έχουν οι τραπεζες χρηματοκιβώτια γιατί το κλέψιμο θα πηγαίνει σύννεφο κλπ. Να ανέβουμε επιπεδα χωρίς να γίνουμε γίγαντες πρέπει να κάνουμε Μετατρον. Το κλεψαν και αυτό και το ονόμασαν Μερκαμπα . Ο Ερμής λέει τον τρόπο .Τωρα δεν μπόρεσα να βρω γιατί ο αμερικανικος στρατός έχει καταγεγραμμένους όλους τους ανθρώπους που κατορθώνουν να κάνουν Μετατρον που σημερα το λένε μερκαμπα . Εγώ παντω ξέρω τον τρόπο αλλά δεν το κάνω, γιατί κατι να πάει στραβα θα είμαι στα θυμαρακια . Αυτό το κάτι αν πάει σταβα πεθαινεις είναι η Μεδουσα που σκότωσε ο Περσεας και ετσι κατεβηκε στην γη από αστροπυλη χωρίς να πάθει τίποτα . Γιατί και η αστροπυλη μερκαμπα είναι.

author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top