Loading...

Διαβάστε τι υψηλές έννοιες έλεγε ο Ερμής που σημερα οι κορυφαίοι επιστήμονες τις βρήκαν:


O Ερμής ο Τρισμέγιστος λέει ότι υπάρχουν δύο κρίσιμες στιγμές στην κίνηση του πλανήτη μας.
Η πρώτη είναι η μετάπτωση ( «μετάπτωση των ισημεριών").
Η δεύτερη, η ταλάντωση του άξονα της γης.
Ολόκληρο το ηλιακό σύστημα κανει μια σπειροειδή κίνηση στο χώρο, γεγονός που δείχνει ότι είμαστε σε κάτι, "δεμένοι". Οι αστρονόμοι έχουν ανακαλύψει ότι αυτό που μας «δενει» είναι ένα ουράνιο σώμα, ο Σείριος Α, που επηρεάζει το ηλιακό σύστημα.
Ας δούμε λίγο το φαινόμενο της μετάπτωσης .Ο άξονας της Γης έχει μια κλίση και σχηματίζει γωνία είκοσι τρία και μισό μοίρες. Αυτή η κλίση είναι η αιτία για την αλλαγή των εποχών. Βλέπουμε την κατω Φώτο.
Η γη είναι στα κοκκινα βελη .Ο ισημερινός της Γης κόβει την φανταστική τροχια που διανύει μέσα στον γαλαξία (δεν είναι η τροχια γύρω από τον ήλιο). Αυτή η νοητή γραμμή (στο μαύρο βέλος) ονομάζεται "ουράνιος ισημερινός". Oταν η γη είναι μακριά από το κέντρο του γαλαξία, τοτε πέφτει σε βαθύ «ύπνο», όταν πλησιάζει το κέντρο του γαλαξία , τοτε «ξυπναει» η γη .Η διαρκεια του «υπνου» είναι 9 χρόνια και όταν «ξυπναει» είναι ξυπνητη η γη παλι για 9 χρόνια . Αυτά τα χρονικά διαστήματα συνδέονται με τεράστιες αλλαγές - αλλαγές της συνείδησης των έμβιων όντων και οι πλανητικές πόλοι αλλάζουν. Αυτή την στιγμή η γη μας κινείται προς το κέντρο του γαλαξία,και εμεις αρχιζουμε να «ξυπναμε». Κατά τις αλλαγες αυτές στην γη προκαλειτε πανικος .Οι μυημένοι χτιζουν καταφύγια και αποθηκευουν τρόφιμα, φοβούμενοι ότι ορισμενοι ήπειροι θα βυθιστουν στο νερό . Να γιατί τα μεγάλα κράτη κάνουν καταφυγια και αποθυκευουν τροφιμα . Οι πληροφορίες λένε ότι κατόρθωσαν να τις αποτρεψουν αυτές τις καταστροφές .

author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top