Loading...

Η σοφια του Ερμή:


Έγραψα σε προηγούμενο άρθρο ότι ο Ερμής είπε το σύμπαν αποτελείται από 7 πυκνοτητες , 7 συνειδήσεις . Κάθε πυκνότητα εξαρταται από την ταχύτητα της συχνότητας . Όσο πιο γρηγορη είναι η συχνότητα τόσο πιο αραιη είναι η πυκνοτητα του υλικου που σχηματίζεται από τον αιθέρα (την ενέργεια που βρίσκεται παντού)
Ας δούμε αυτές τις 7 πυκνοτητες. Τις 7 συνειδήσεις.
Στην πρώτη πυκνότητα υπαρχουν τα 4 στοιχεία : γη, αέρας, φωτιά και νερό. Στην πυκνότητα αυτή, τα στοιχεία καταστρέψουν το ένα το άλλο (το νερό ξεπλένει το έδαφος).Η καταστροφή αυτή μεταξύ των στοιχειων, δεν έγινε τυχαία αλλά προηγηθηκε μια σκέψη (του πραγματικου Δημιουργού ,οχι βέβαια των χριστιανών) η οποία σκέψη έβαλε σε κίνηση τα 4 στοιχεία να «φαγωθουν» μεταξύ τους και συνέχεια να διογρανωθουν πιο λογικα και να σχηματίσουν αμινοξεα και τελικα το μοριο του DNA.To μοριο του DNA είναι η γέφυρα για να παμε στην δεύτερη πυκνοτητα, στην δεύτερη συνείδηση.
Η δεύτερη πυκνότητα περιλαμβάνει όλες τις μορφές που συνήθως θεωρούμε «ζωή»: Μονοκύτταρους οργανισμούς, φυτά, ζώα, πουλιά, ψάρια, εκτός από τον άνθρωπο. Στον αιθερα ,στην ενέργεια όταν επιδράσει η σκέψη του Δημιουργού μετατραπεται σε εφυης ενέργεια .Αυτη η εφυης ενέργεια, εφυης Συνείδηση μοιράζεται μεταξύ όλων των ειδών των ζώων και συνδέονται μεταξύ τους.Εδω εξηγειται και το αυτοματο στρίψιμο του σμηνους των πουλιων ή ψαριων χωρίς να συγκρουστουν . Η σκέψη δηλαδη είναι κοινη για όλο το σμηνος .Ολα τα πουλιά του σμηνους σκέπτονται εκείνη την στιγμή το ίδιο πράγμα .Αυτα τα είπε ο Ερμής και τώρα τα βρήκαν οι επιστήμονες κάνοντας πειράματα με τους πιθηκους . Σε απομονομενα νησιά που υπήρχαν πιθηκοι εριχναν οι επιστήμονες μπανάνες . Οι μαϊμούδες τις ετρωγαν χωρίς να τις καθαρισουν . Μια μαϊμού καθάρισε την μπανάνα και την έφαγε . Τότε όλες οι μαϊμούδες καθαρισαν την μπανάνα και τις εφαγαν . Η εκπληξη των επιστημόνων ήταν μεγαλύτερη όταν πήγαν σε αλλο απομονομενο νησί να ταισουν μπανάνες τις μαϊμούδες . Και αυτές ενώ μέχρι τώρα τις ετρωγαν ακαθαριστες τώρα τις καθαρισαν και τις εφαγαν . Υπάρχει δηλ. ένα πλέγμα που ενωνει το μυαλό των μαιμουδων και σκεφτονται με τον ίδιο τρόπο . Έχουμε άλλες 5 συνειδήσεις να εξετάσουμε όπως τις λέει ο Ερμής και που τώρα τις καταλαβαινουν οι επιστήμονες .Κατω σμηνος πουλιων
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top