Loading...

Οι ρωσοι βρηκαν το οπλο ( κεραυνειο) του Δια με το οποιο εριχνε τους κεραυνους .


Τα παντα ειναι ηλεκτρομαγνητικα κυμματα ως και η σκεψη μας. Ζουμε σε μια θαλασσα ηλεκτρομαγνητικων κυματων . Ο εγκεφαλος μας εκπεμπει σε συχνοτητα 7,5 ΜΒ και τωρα 13 .Πριν μερικα χρονια ο ρωσος επιστημονας με το όνομα Agrest βρηκε σε σπηλαιο κατω απο το ναο του Διος στο Βaalbek ενα αρχαιο μηχανημα .Ηταν το κεραυνειο του Δια .Η συσκευή έχει μήκος περίπου 4 μέτρων, και ειναι από αγνωστο μέταλλο. Ο ...διάσημος Nikola Tesla το 1896 δημιούργησε μια γεννήτρια το (πηνίο Τέσλα), το οποίο δημιουργεί ένταση αρκετων εκατομμύριων βολτ, και ρίχνει κυριολεκτικά κεραυνούς.Η ιδια συσκευη πιστευουν οι ρωσοι οτι ειναι και το κεραυνιο με την διαφορα οτι εχει πολυ μεγαλυτερη ισχυ απο το πηνιο του Τεσλα και οτι σχετίζεται με τα πεδία στρέψης. Αυτός ο όρος επινοήθηκε το 1922 από τον γαλλο μελετητή Elie Cartan και η θεωρία των πεδίων στρέψης έχει γίνει το πιο επίμαχο ζήτημα της φυσικής.Δεν μπαινω σε θεματα τετοια γιατι δεν τα καταλαβαινω .Παντως οι επιστημονες εχουν καταληξει στο συμπερασμα οτι ότι ο άνθρωπος και οι σκέψεις του μπορουν να δημιουργήσουν πεδία στρέψης. Με τη συσκευη αυτη (το κεραυνειο) που αποτελείται από έναν κύλινδρο που οι δυο ακρες καταληγουν σε τέσσερα τόξα τα οποία συγκλίνουν σε ένα σημείο,εαν βρουμε τον τροπο με την σκεψη μας να δημιουργησουμε πεδιο στρεψης, τοτε θα εχουμε ενα υπεροπλο που θα ριχνει ακτινες πολυ ισχυροτερες απο τους κεραυνους.Πρεπει να ξερετε, αυτα τα πραγματα φαινονται απιστευτα ,εξωπραγματικα αλλα οι μεγαλοι επιστημονες κρυφα αυτα μελετουν .Μην εχουμε την ψευδεσθηση οτι εχουμε τωρα ανωτερη τεχνολογια απο ορισμενους μυημενους της αρχαιοτητας. Γιατι καταστραφηκε ο κοσμος και αρχισε παλι απο την αρχη, γι αυτο τα μυστικα αυτα τα κατηχανε πολυ λιγοι και συγκεκριμενα τα ιερατεια .Γι αυτο τα ιερατεια των προγονων μας εγιναν ο πρωτος στοχος των χριστιανων .Την χριστιανικη θρησκεια και ολες τις θρησκειες ειπα πολλες φορες την εδωσαν τα ερπετοειδη.Με τις θρησκειες μας μαντρωσαν
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top