Loading...

Αλήθεια πόσα σώματα έχει κάθε άνθρωπος;


Ο άνθρωπος έχει διάφορα σώματα .Το φυσικό σώμα αυτό που βλέπουμε , το αιθερικο σώμα, Το αστρικό σώμα, τα χαμηλότερα ψυχικά σώματα. και τα ανώτερα πνευματικά σώματα τα οποία αποτελούν τη σφαίρα της ψυχής. Μας ενδιαφερουν τα 4 σώματα . Μετά το φυσικό σώμα έχουμε το αιθερικο σώμα . Αυτό είναι ένα λεπτό ενεργειακό σώμα. Είναι η δύναμη ζωής που υποστηρίζει και αναζωογονεί το φυσικό μας σώμα. Το αιθερικό σώμα σας συνδέει το πυκνό (φυσικό) σώμα μας με το αστρικό σώμα Το αστρικό σώμα μας: Στο αστρικό σώμα μας βρίσκονται οι επιθυμιες μας και τα συναισθήματα μας. Αυτά τα συναισθήματα μπορούν να κυμαίνονται από τα πιο σκοτεινά (επιθυμίες που επιβάλλουν τη σκληρότητα, την απληστία, τον εθισμό, το διεστραμμένο σεξ) στις πιο εξελιγμένες (επιθυμίες για απελευθέρωση ψυχής, ειρήνη, χαρά). Το κατώτερο πνευματικό σώμα μας: Το κατώτερο πνευματικό σώμα μας είναι η έδρα της σκέψης και του συλλογισμου. Οταν είναι στενά συνυφασμένη με το αστρικό σώμα, η ικανότητα σκέψης του στρατολογείται για να εκπληρώσει τις χαμηλότερες επιθυμίες του αστρικού σώματος: να βρει τρόπους για να διατηρήσει τις βασικές ανάγκες διαβίωσης, καθώς και να καταλάβει, να χειραγωγεί, να σκεφτεί τρόπους να πάρει αυτό που θέλουμε εμεις.
Τώρα θα πείτε γιατί τα έγραψα αυτά; Τα έγραψα γιατί από το αστρικό μας σώμα μπαινουν τα ερπετοειδή , τρεφονται από την ψυχή μας , και βασικά αυτά κυβερνούν τον άνθρωπο . Έτσι βλέπουμε ηγετες ιδίως μεγάλων κρατώ να μην έχουν αισθήματα ,να μην καπτονται από τον πόνο που δημιουργούν στους συναθρωπους τους κάνοντας π.χ. πολέμους .Θα συνεχίσω Το κεφαλαιο είναι πολύ μεγάλο .
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top