Loading...

Μπορείτε να συγκρίνετε τον Ερμή τον Τρισμέγιστο με οποιαδήποτε σημερινή θρησκεία;


Πριν από μερικά Χρόνια οι επιστήμονες (αρχικά στην Αμερική), ανακάλυψαν ότι η παγκόσμια σταθερά διάσπασης των υλικών (ραδιενέργεια)δεν είναι και τόσο σταθερή. Με λίγα λόγια, ανακάλυψαν κάτι το συγκλονιστικό! Την ραδιενεργό διάσπαση όλων των υλικών της Γης, την επηρεάζει μόνο ένα πράμα. Αυτό είναι η ανά εξάμηνος απόσταση Γης και Ηλίου!!! Δηλαδή όσο πλησιάζει ο Ήλιος την Γη τόσο επιταχύνεται ο ρυθμός διάσπασης του πυρήνα των υλικών! και αυτό συμβαίνει όμοια σε όλα τα υλικά!
Ο ΕΡΜΗΣ είχε πει γι αυτό το πράγμα πριν χιλιάδες χρόνια .
"...οι αστέρες σελήνης και Ηλίου, επηρεάζουν την αύξηση και την διάλυση των υλικών στην γη..."
Γι αυτό οι αμόρφωτοι χριστιανοί τα καψανε όλα . Και ξέρετε ποιοι κάμνανε την μεταφραση των βιβλιων του; Τα ερμητικα κειμενα που ειχαν γραφτει σε ιερογλυφικη γραφη στο ιερο της Ηλιουπολης , μεταφραστηκαν στα Ελληνικα κατα την Αλεξανδρινη εποχη απο τον αρχιερεα Βυτη,ενω κατα τον Μεσαιωνα μεταφραστηκαν και στα Λατινικα απο τον γνωστο Μαρτσιλο Φιτσινο,ο οποιος μετεφρασε και τα εργα του Πλατωνα.Ετσι μας σώθηκε ο Πλάτωνας . Ας είναι καλα οι ευρωπαίοι . Πρέπει να ξέρετε ότι ο Ερμής προφήτεψε . Μια προφητεία σας γραφώ :Ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει από την υπερβολική ρύπανση. Που το σκεφτηκε αυτό ο Ερμής; . Ο Μεσαιωνικός Χριστιανισμός τον δέχτηκε ως τον πρώτο Χριστιανό τον Ερμή ,γιατί πρώτη φορά στα κείμενα του παρουσιάζεται ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα. Να και η τριαδα που μας λένε οι χριστιανοί . όλες αντιγραφες .
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top