Loading...

Διαβαστε τι ειπε ο πρωθπουργος της Αγγλιας το 1844 Μπεντζαμιν Ντισραελι. 
"Ο κοσμος κυβερνιεται απο τελειως διαφορετικα προσωπα απ'ο,τι φανταζονται οι περισσοτεροι ανθρωποι,που δεν γνωριζουν τα παρασκηνια.."Μπεντζαμιν Ντισραελι (πρωθ,Αγγλιας 1844)" Τωρα θα αναρωτηθητε ποια προσωπα ειναι αυτα που δεν τα ξερουν οι πολλοι ανθρωποι : (θα πω αρκετα απλοημενες εδω οι αποψεις γιατι δεν εχω χώρο).Εδω και χιλιαδες χρονια υπηρχαν δυο "παραταξεις",αντιθετες μεταξυ τους και που ειχαν διαφορετκες προτεραιοτητες.Το βαβυλωνιακο ιερατειο και το Ελληνικο ιερατειο. Οι πρωτοι ειναι αυτοι που επιθυμουν την παγκοσμια και απολυτη εξουσια,που αναποφευκτα θα οδηγησει σε καταστροφη της ανθρωποτητας,και οι δευτεροι που ηταν προσκολλημενοι στην εννοια της ελευθεριας και που ενδιαφερονταν πρωτιστως για το "κοινο καλο". Η γνωσεις εκατομμυριων ετων χαθηκαν με τον κατακλεισμο του Δευκαλιωνα και παραμενε μονο σε ελαχιστους ιερεις του Ελληνικου ιερατειου των Δελφων. Οι Δελφικοι ιερεις εκρυψαν την γνωση μεσα σε αλληγοριες και μυθους.Ολη η ιστορια των Ελληνων,απο την Ηρακλη,τον Διονυσο,τον Τρωικο πολεμο,τους μηδικους πολεμους μεχρι και τον Αλεξανδρο,ειναι μια παλη διαφυλλαξης και προστασιας αυτης της Γνωσης.Ολοι οι μυθοι περιεχουν 7 κωδικες. Σπαζοντας αυτους τους κωδικες εχουμε 7 διαφορετικα θεματα .Ο Πινδαρος παρακαλουσε τις Μουσες να τον βοηθησουν να σπασει αυτους τους κωδικες .Ενα κωδικα εσπασαν και αυτο το κατορθωσε ελληνας Δικηγορος .Η ΝΑΣΑ πριν 2-3 μηνες παραδεχτικε επισημα οτι υπαρχον αστρικες πυλες . Μεσα απο τις αστρικες πυλες περασαν και το βαβυλωνιακο ιερατειο. Αυτες τις αστρικες πυλες τις εκλεισε ο Διας με τον πολεμο των τιτατων .Ολοι οι βομβαρδισμοι τωρα στην Μεση Ανατολη γινονται για να σπασουν το "μπλοκαρισμα" που εκαναν το Ελληνικο στοιχειο με την βοηθεια το Δια στις αστρικες πυλες καθοδου του βαβιλωνιου ιερατειου.Πιστευουν οτι ετσι θα ανοιξουν οι βαβιλωνιες αστρικες πυλες .Γι αυτο ειχαμε τον πολεμο του Ιρακ και τωρα στην Συρια.Θα με πειτε λεω παραμυθια; Θυμηθειται τι ειπε ο πρωθπουργος της Αγγλιας το 1844 Μπεντζαμιν Ντισραελι , θυμηθειται οτι η ΝΑΣΑ παραδεχτικε οτι υπαρχουν αστρικες πυλες και αντε πιο συγχρονα θυμηθειται τι ειπε η Νταιανα για την βασιλικη οικογενεια της Αγγλιας .Kaτω αγαλματιδια με στολες αστροναυτων.Ειναι χιλιαδων ετων.Στην Ουκρανια


author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top