Loading...

Υπαρχουν 9 βιβλια που περικλειουν την σοφια του ανθρωπου εδω και 35 εκατομμυρια χρονια .Μονο λιγοι τα διαβαζουν .Τα ειχε και ο Ερμης .

Το πρώτο βιβλίο λοιπον ειναι αφιερωμένο στην τέχνη της προπαγάνδας και ψυχολογικές τεχνικές πολέμου. «Από όλες τις επιστήμες, - γράφει ο Mandy - πιο επικίνδυνο - είναι η επιστήμη του πλήθους ελέγχου της σκέψης, γιατί σας επιτρέπει να ελέγχετε ολόκληρο τον κόσμο." Το δεύτερο είναι αφιερωμένο στο νευρικό σύστημα του ανθρώπου. Περιγράφει πώς να ελέγχει το σώμα για τα νευρικά ρεύματα, πώς να σκοτώσει, και να ξαναζωντανεψει ένα άτομο με ένα μόνο άγγιγμα. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι πολλές πολεμικές τέχνες γεννήθηκαν λόγω της διαρροής των πληροφοριών από αυτή την "ανθολογία". Το τρίτο βιβλίο είναι αφιερωμένο στις πολύ μικρές και macrobiology. Τέταρτο - χημεία. Ειδικότερα, περιγράφει την αμοιβαία μεταμόρφωση και μετάλλαξη των μετάλλων. Αποδεικνύεται, οτι οι μεσαιωνικοι αλχημιστες που ελεγαν οτι μετατρέψαν το μόλυβδο σε χρυσό ελεγαν ψεματα . Το πέμπτο βιβλίο -γραφει για επίγειες και εξωγήινες επικοινωνιες. Το έκτο βιβλίο είναι αφιερωμένο στην φυσική και τα μαθηματικά, ιδίως - στο μυστήριο της βαρύτητας. Το Εβδομο βιβλιο μιλά για το φαινόμενο του φωτός - ηλιακή ενέργεια, ηλεκτρικά, κ.λπ. Το Όγδοο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους νόμους της κοσμογονίας και στο χώρο της ανάπτυξης. Τέλος, το ένατο ειναι αφιερωμένο στην κοινωνιολογία και μιλά για τους νόμους της κοινωνικής εξέλιξης. Σας επιτρέπει να προβλέψουν την προέλευσή τους, το στάδιο ανάπτυξης και το ξεθώριασμα της κοινωνικής εξέλιξης.

author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top