Loading...

Ολα που ειπε σχεδον ο Μωυση (ολα σχεδον δηλ. της Παλαιας Διαθηκης) λεει ο Στοβαιος τα πηρε απο τον Ερμη:

Οι 12 ταμπλετες του Ερμη εχουν ηλικια 36.000 χρονια .Ο συγγραφεας Ερμης απο την Ελληνικη Υπερβορεια πηγε πρωτα στην Αιγυπτο και ιδρυσε μια αποικια . Εκει οι κατοικοι της Κεμ (αιγυπτος) με ρόπαλα και δόρατα, θέλησαν να σκοτωσουν τον Ερμη μαζι με ακολουθους του απο την υπερβορεια .Ο Ερμης με το ραβδί του έστειλε μια ακτίνα δόνησης,που εκανε θραύσματα το διπλανο πετρινο βουνο , και ειχε σαν αποτελεσμα τον εντυπωσιασμο των κατοικων της Αιγυπτου οι οποιοι τον θεοποιησαν Ο Ερμης τους εβγαλε απο τις σπηλιες και τους διδαξε τον πολιτισμο. Για 16.000 χρόνια, κυβέρνησε την αρχαία φυλή της Αιγύπτου, από περίπου 50.000 έως 36.000 χρόνια. Π.Χ.
Ήταν ο οικοδόμος της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας.Σε αυτην αφου ενσωμάτωσε με ασφάλεια τις γνώσεις του για την αρχαία σοφία, πηγε και σε αλλες υπερβορειες αποικίες, περιλαμβανομένης της αποικίας της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής. Ο λόγος του Ερμή ξεχύθηκε και κάλυψε την οικουμένη, πείθοντας και διδασκοντας όλα τα βάρβαρα έθνη. Σαράντα δύο είναι τα Ιεροα βιβλια που περιεχουν οι πλακετες.Τα 36 βρίσκονταν στην Αίγυπτο που περιέχουν φιλοσοφία και τα αλλα έξη είναι βιβλια της ιατρικής.Ολα τα 42 βιβλια εχουν ενσωματωθει και στα ιερα βιβλια των Ινδων . Ο Στοβαίος λοιπον βασιζόμενος στην ελληνική γνώση, αναλύει την επιρροή που είχε ο Ερμης σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, Αίγυπτο, Βαβυλωνία, Ινδία, Βακτριανή, Κίνα και στον Εβραϊκό λαό,και γράφει: «Οι φιλοσοφικές, θρησκευτικές και ιατρικές γνώσεις του Μωυσή ήσαν επιτεύγματα του Ερμή, τα στοιχεία των οποίων τα διδάχθηκε ο Μωυσής στην Αίγυπτο. Η δημιουργία του κόσμου όπως την διηγείται ο Μωυσής στην Εβραϊκή βίβλο στο κεφάλαιο της Γένεσης, είναι η κοσμογονία του θεού Ερμή των Ελλήνων.…τα ρητά των βιβλίων του Ερμή τα εδανείσθησαν κι’ ο Ορφέας και ο Μωυσής». (Στοβαίος 12.)

author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top