Loading...

Στην αρχαία Αίγυπτο υπήρχε Τεστ Εγκυμοσύνης;

Στην Αίγυπτο το 1873 ανακαλύφθηκε ο πάπυρος Ebers όπως ονομάστηκε (κάτω φωτο). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που περιέχονται στο πάπυρο, και που εκτίθεται στο μουσείο, περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το τεστ εγκυμοσύνης. Γράφει ότι εάν μια γυναίκα υποπτεύονταν ότι είναι έγκυος, έπαιρνε σιτάρι και κριθάρι. Το μισό σιτάρι και το μισό κριθάρι το πότιζε με τα πρωινά ούρα της και το άλλο μισό σιτάρι και κριθάρι με κανονικό νερό. Αν φύτρωνε πρώτο το σιτάρι και το κριθάρι που τα πότιζε με πρωινά ούρα , τότε καταλάβαινε ότι ήταν έγκυος. Ο Δρ Hulusi de Κόκερ, λέει ότι ήταν σωστή η μέθοδος γιατί οι έγκυες γυναίκες έχουν ορμόνες σε υπερβολικές ποσότητες στα ούρα το πρωί. Σήμερα για να αναπτυχθούν πιο γρήγορα τα φρούτα και τα λαχανικά χρησιμοποιούν ορμόνες. Έτσι η μέθοδος είναι η ίδια και σωστή. Ακόμη λέει ο πάπυρος πως καθόριζαν το φύλο του παιδιού. Εγώ όμως δεν κατέχω ιατρικούς όρους και δεν ξερώ τι λέει για να περιγράψω τι λέει ο πάπυρος.

author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top