Loading...

Δειτε τον Διονυσο κοσμοναυτη:

Ο αρχαιος ελληνας ιστορικος Μεγασθένης έγραψε οτι ο Διόνυσος έφθασε στην Ινδία έκτισε πόλεις, έδωσε νόμους, και πρόσφερε κρασί και δίδαξε στους Ινδούς πως να καλλιεργούν τη γη. Αυτός πρώτος έζεψε τα βουβάλια στο όργωμα και έκανε τους περισσότερους Ινδούς γεωργούς αντί για νομάδες. Αυτός τους εξόπλισε με τα όπλα του πολέμου. Ο Διόνυσος τους έμαθε να λατρεύουν διάφορους θεούς, αλλά ιδιαίτερα τον εαυτό του, με την κρούση των κυμβάλων και το κτύπημα των τύμπανων. Αυτός δίδαξε στους Ινδούς να χορεύουν σε σατυρικό στυλ (τον χορό που ονομαζόταν ‘κόρδαξ’ ανάμεσα στους Έλληνες), τους έδειξε πως να διατηρούν τα μαλλιά τους μακριά προς τιμή του θεού με την κωνική κούπα και πως να χρησιμοποιούν αλοιφές. Αφού έθεσε τα πάντα σε τάξη, ο Διόνυσος διόρισε τον Σπατέμπα βασιλιά και έφυγε από την Ινδία. Αυτο εγινε πριν 6.451 χρόνια προτου παει ο Μ.Αλεξανδρος στην Ινδια. Λατρευαν τον Διονυσο με το ονομα Ραμα .Δειτε κατω τον Ραμα πως τον εχουν οι Ινδοι και γραφουν οτι ανεβηκε σε ενα οχημα που πετουσε με μεγαλη ταχυτητα. Οταν λεω οτι οι 12 θεοι ηταν εξωγηινοι υπαρχουν ατομα που γελουν. Τωρα ηρθε η σειρα μου να γελασω εγω .Μην πειτε οτι δεν ειναι κασκα αστροναυτου αυτη;
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top