Loading...

Απορια:

Γιορταζουμε λεει την ανασταση του Χριστου.Ηταν ο κοσμος αμαρτωλος και για να τον σωσει ο θεος σταυρωσε τον γιο του.Πρωτο:Σαν θεος εκανε τον ανθρωπο κατεικονα και ομοιωση αρα καλον , γιατι ο θεος ειναι καλος. Για να δικαιολογησουν οι χριστιανοι τις αμαρτιες των ανθρωπων βγαλανε τον διαβολο. Αυτος τους προτρεπει να κανουν αμαρτιες .Με τον θεο παντα ειναι σε συγκρουση .Εεεε αφου τοσες χιλιαδες χρονια ο θεος δεν μπορεσε να περιορισει το εργο του διαβολου πως εμεις να νικησουμε τον διαβολο; Δεν μας βοηθαει ο θεος σε αρρωστεις σε πεινες κλπ. μας στελνει και τον διαβολο. Δειτε και πεστε μου αν ειναι σωστο. Τα ζωα τα εδωσε οπλα να ανυνονται και να κυνηγουν τα αλλα ζωα ως και τον ανθρωπο Ο ανρωπος ειναι τελειως απροστατευτος .Μεχρι να μαθει να κανει το τοξο και το ακοντιο και να σχηματισει ομαδα για να επιτεθουν σε ενα ζωο ,τα ζωα φαγανε αν οχι εκατομμυρια αλλα χιλιαδες ανθρωπους .Σε τιποτα δεν τον βοηθησε ο θεος .Οχι μονο δεν τον βοηθησε αλλα του στελνει και θεομηνιες και εκτος αυτου τους πνιγει ολους γιατι δεν ακολουθουν τον δρομο του. Αφου βρηκε λυση για να σωσει τον κοσμο σταυρωνοντας τον γιο του, γιατι δεν δικαιωθηκε; Σωθηκε ο κοσμος; Οχι .Αρα επεσε εξω .Εεε αφου ο θεος δεν μπορει να βαλει σε ταξη τα δημιουργηματα του ,τοτε φταιει ο ανθρωπος; Απλως ο θεος ετσι που λενε τα ευαγγελια δεν μπορεσε ουτε 2 ατομα να κανει ιδια με τον εαυτο του (αδαμ και ευα δηλ.καλους .) Γιατι σταυρωσε αδικα τον γιο του; Ο ανθρωπος ειναι δημιουργημα του Αν ειναι αμαρτωλος μηπως φταιει και αυτος; 7 εκατομμυρια ατομα πεθενουν καθε μερα απο την πεινα. Χαιρονται οι χριστιανοι γιατι ταχατι αναβει το αγιο φως .Αφου μπορει να αναβει το φως γιατι αφηνει να πεθενουν καθε μερα 7 εκατομμυρια ατομα, χώρια απο αρρωστειες; Ζηταει παρα πολλα χωρις να δωσει τιποτα.Και αφου ανεστηθηκε ο Χριστος γιατι κρυβοτανε και παρουσιαστικε σε 2-3 γυναικες και στους μαθητας και δεν πηγε στον Καιαφα και στον Πιλατο να πει εδω ειμαι .Ανεστηθηκα; Τον εψαχνε ο Καιαφας .Κατω πηραν φωτια τα γενια του παπα απο το αγιο φως 
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top