Loading...

Ελληνες και αλλες φυλες ξαναρχισαν την ζωη απο την αρχη στην γη


Ελληνες και αλλες φυλες ξαναρχισαν την ζωη απο την αρχη στην γη , μετα τον κατακλυσμο και οχι ο Νωε :

Ο φιλος μου ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΠΑΝΗΣ μου ελυσε ενα προβλημα που ειχα .Το βουνο στο Θιβετ ΚΑ'Ι'ΛΑΣ μου εγραψε οτι " ΚΑ'Ι'-ΛΑΣ=Η ΚΟΡΥΦΗ,Ο ΒΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!ΑΦΟΥ ΚΑ'Ι' ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ,ΗΤΑΝ Ο ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ,ΑΚΕΡΣΕΚΟΜΗΣ,ΦΟΙΒΟΣ,ΑΠΟΛΛΩΝ...ΤΟ ΛΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ..Ελλας¨.
Τωρα Δειτε πηρα φορα . Ο Δρ Muldashev ειναι Καθηγητής, Διευθυντής Εκπαίδευσης χειρουργικής επέμβασης ματιών στο Υπουργείο Ρωσικής Ομοσπονδίας Υγείας , με μετάλλιο «Για τη συνεισφορά του στον τομέα της υγείας" απο την Ρωσική Ομοσπονδία, επίτιμος σύμβουλος του Πανεπιστημίου της Lu-in-Svin (USA), Fellow της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας, με 90 ιατρικα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 400 επιστημονικα έργα και προσωπικος γιατρος του Πουτιν διαβαστε τι γραφει Τωρα γραφω τηλεγραφικα γιατι κουραστικα.

Μπηκε στο ορος ΚΑ'Ι'ΛΑΣ. Εχει υπογεια σηραγγα. Συνομιλησε με ατομα, αργοτερα θα τα πω. Λοιπον μετα τον κατακλησμο δεν γεννηθηκε ο κοσμος απο τον Νωε. Πως γινανε οι μαυροι, οι μογκολοι ,οι κιτρινοι, οι κοκκινοι ινδιανοι; 
Μεσα σε αυτο το ιερο βουνο του Απολλωνα υπηρχε και ΥΠΑΡΧΟΥΝ φυλες που περασαν απο την γη. Λεμουριοι, Ατλαντες, Ελληνες κλπ οι καλλιτεροι απο καθε φυλη. Οταν πεσει ο ανθρωπος σε διαλογισμο τοτε πεφτει σαν χειμερια ναρκη των ζωων π.χ.της αρκουδας. 

Ο ανθρωπος στον διαλογισμο πεφτει σε θερμοκρασια 4 βαθμους Κελσιου και μπορει να ζησει χιλιαδες ή εκατομμυρια χρονια.
Οταν λοιπον εγινε ο κατακλυσμος επειδη το ορος ΚΑ'Ι'ΛΑΣ εχει υψος 6.666 μετρα και τα νερα φτασανε το υψος των 3.000 μετρων αυτοι¨"ξυπνησαν" και αυτοι αποτελεσαν την πρωτη πηγη ανθρωπων . Υπαρχουν και τωρα για ωρα αναγκης. 

Αν ξαναγινει παγκοσμια καταστροφη. Εχει πολλα ακομη αλλα φτανουν αυτα. Σας επαναλαμβανω τα λεει ο καθηγητης ο Δρ Muldashev. Αν τον περνατε τρελο τοτε γιατι του δωσανε 90 διπλωματα ευρισιτεχνειας και εκανε την δυσκολοτερη εγχηρηση στον κοσμο σε ασθενη στα ματια; Γιατι τον εχει προσωπικο γιατρο ο Πουτιν;
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top