Loading...

Οι ενεργειακοί τόποι :

 Όπως είναι γνωστό, η Γη ανήκει στο ηλιακό μας σύστημα κι αυτό με τη σειρά του στον τοπικό γαλαξία "Milky way".Tο δικό μας ηλιακό σύστημα βρίσκεται στην άκρη του γαλαξία και για να πραγματοποιήσει μια πλήρη περιστροφή χρειάζονται 250.000.000 χρόνια! Το κέντρο του γαλαξία μας εκπέμπει όλες τις συχνότητες φωτός. .Στην γη επιτρέπονται να περνούν μερικά ειδή φωτός(με συγκεκριμένο μήκος κύματος). Όταν δυο κύματα συναντιούνται σε εκείνο το σημείο της γης τότε εκεί έχουμε τους λεγόμενους ενεργειακούς τόπους που τους ήξεραν πολύ καλά οι πρόγονοι μας. Εκεί κτίζανε τους ναούς τους. Σε αυτούς τους ενεργειακούς τόπους παρουσιάζονται πολλά μυστηριώδη φαινόμενα .Ένα από αυτό είναι και το "Μαγνητικό Μάτι", που βρίσκεται στη θαλάσσια λωρίδα μεταξύ Νέας Μάκρης και Πεταλιών, στον Ευβοϊκό κόλπο και αποτελεί το ένα άκρο ενός "Μαγνητικού Τούνελ" (Magnetic Tunnel). Μέσα στο "Μαγνητικό Τούνελ" υπάρχει ένα συνεχώς κινούμενο κύμα με ασύλληπτη ενέργεια. Στις απολήξεις του "Μαγνητικού Τούνελ" τα μαγνητικά φαινόμενα είναι πολύ έντονα, όπως π.χ. η παλίρροια στο στενό του Ευρίπου, που είναι αποτέλεσμα του "Μαγνητικού Τούνελ" σε συνδυασμό με το μαγνητικό πεδίο της Σελήνης. Η συνεχής μεταφορά ενέργειας από το ένα άκρο στο άλλο και αντίστροφα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση κάθε είδους ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, που μπορούν να "φορτωθούν" και να "ταξιδέψουν" επάνω στα ήδη ταξιδεύοντα μαγνητικά κύματα από τη μια άκρη του "Μαγνητικού Τούνελ" στην άλλη και αντίστροφα. Μπορούμε δηλαδή απλά να στείλουμε ομιλίες εικόνες όπως το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Χωρίς δηλ. κανένα έξοδο και χωρίς να μπορούν να κάνουν υποκλοπή του σήματος . Η άλλη άκρη του "Μαγνητικού Τούνελ" είναι στην Αμερική .Τους ενεργειακούς τόπους τους ήξεραν πολύ καλά οι πρόγονοι μας και τους χρησιμοποιούσαν για ειδικούς σκοπούς .Υπάρχουν πολλοί ενεργειακοί τόποι στην Ελλάδα.. Δυστυχώς δεν ξέρουμε τα μυστικά τους. Χάθηκαν με τόσα άλλα πολύτιμα πράγματα

author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top