Loading...

Πυρηνική βομβα επεσε στο Mohenjo- Daro της Ινδιας πριν 3.700 χρονια:

 O D. Davenport Vincenti γεωλόγος ερευνητής διαπίστωσε ότι πριν απο 3.700 χρόνια, στην ινδια στην κορυφή του λόφου γύρω από τον οποίο χτίστηκε η πολη Mohenjo- Daro, εγινε μια τεράστια έκρηξη, παρόμοιο με την εκρηξη μιας ατομικής βομβας. (σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, η ημερομηνία της καταστροφής κυμαίνεται 1500 - 2000 π.Χ.) Εκεί που εγινε η εκρηξη ,50μ. διαμετρο, δεν υπαρχει τιποτα . Μετα υπαρχουν ερείπια τα οποια ειναι υαλομενα .Είναι γνωστό ότι οι πέτρες τήκονται σε μία θερμοκρασία περίπου 2000 -3000° C. Ανθρωπινοι σκελετοι ή ζωων δεν υπαρχουν .Οσο απομακρυνομαστε απο το σημειο εκρηξης, τοσο βλεπουμε οτι αρχιζουν να φαινονται οτι καποτε εκει υπηρχαν κτιρια και κεραμικα κλπ.ολα ομως υαλομενα . Μετα εχουμε τα σπιτια που διατηρήθηκαν, αλλα στους δρομους και μεσα στα σπιτια ηταν γεματα απο σκελετους ανθρωπων . Να εγινε ξαφνικα επιθεση αλλης φυλης για να λεηλατήσουν την πολη των 50.000 κατοικων αποκλειστεικε, διοτι οι σκελετοι εφεραν σκουλαρικια, περιδέραια, βραχιόλια πολλα απο τα οποια ηταν χρυσα .Γιατι δεν τα πηραν ; Αλλα γιατι ηταν ετσι άταφοι; Και ουτε τα αγρια θηρια τα κατασπαραξαν; Μέτρησαν λοιπον οι ρωσοι και βρηκαν οτι οι σκελετοι ειχαν ραδιενέργεια 50 φορες παραπανω απο την κανονικη . Θελουν δεν θελουν πιστευουν αυτα που γραφουν οι Βεδες τα ιερα βιβλια των ινδων, οτι γινόταν πολεμος μεταξυ των θεων με ιπταμενα οχηματα και με φωτιες που σχηματιζαν μανιτάρι και κατεστρεφαν τα παντα. Κατω οπως ειναι τωρα αυτο που απεμεινε απο την πολη Mohenjo- Daro, και διπλα οι σκελετοι που βρεθηκαν στους δρομους, αταφοι.
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top