Loading...

Όλοι κυνηγούν να μάθουν την παλιά υψηλή τεχνολογία των αρχαιων Ελλήνων και ατλαντων:


Έγραψα πολλές φορές ότι ο τεχνολογικός μας σημερινός είναι πολύ πίσω από τον τεχνολογικό πολιτισμό που είχαν οι 12θεοι και Άτλαντες καθώς και οι Υπερβόρειοι. Αυτό τον πολιτισμό οι σημερινοί ατλαντιοι μας τον έχουν κρυψει και είμαστε στα σκοταδια . Μας πέταξαν σε σκοτεινό θαλαμο και έβαλαν για φως σπίρτα (τις θρησκείες) που ο άνθρωπος γαντζώθηκε από αυτές γιατί νομίζει ότι θα βρει την σωτρια του ενώ αντιθέτως δεν ξέρει ότι απομακρύνθηκε και διακόπηκε η επαφη με τον Δημιουργο μας. Μας έδωσαν για θεούς εξωγηινους που εχοντας ανώτερο τεχνολογικό πολιτισμό από μας και κανοντας γεννετικά πειράματα κάνανε τον άνθρωπο δούλο τους . Και όλα αυτά γιατί αυτοί οι εξωγηινοι θεοί δεν έχουν το Θειο Πυρ που λέει ο Σωκράτης που μας χαρισε ο Δημιουργός μας .Για να επιζήσουν λοιπόν αυτοί οι εξωγηινοι θεοί χρειάζονται την ψυχική μας ενέργεια γι αυτό μας έχουν και μας τρέφουν σε φαρμες όπως εμείς τρεφουμε σε φαρμες ζώα . Θυμιθητε ότι ο θεός των χριστιανών ηθελε τα πρωτοτοκα παιδιά των εβραιων . Αυτά για προλογο .Τηλεγραφικα γιατί δεν έχω χώρο προχωρο .Δεν σας κάνει εντύπωση ότι 70 εκατομμυρια Γερμανοί κάνανε πολεμο να κατακυησουν ολοκληρο τον κόσμο; .Που βασιζονταν; .Η απάντηση είναι στις λεγομενες παραφυσικες επιστήμες . Εκαναν το 1939 πενήντα ερευνητικά ιδρύματα, τα "Ανενέρμπε" που απασχολούσαν την αφρόκρεμα των επιστημονων και μελετουσαν τις αποκρυφες λεγομενες τεχνολογιες των αρχαιων Ελλήνων και Ατλάντων και έκαναν μέσα σε 2 χρόνια τεράστια άλματα στην τεχνολογία .Κάτω UFO που το κατασκεύασαν η Siemens» και η «AEG».Αρχή έκανα, βιβλιο ολοκληρο χρειάζεται για να αναλύσει κάνεις αυτό το θέμα .
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top