Loading...

Τους «αριστοκρατες» τους λεμε και γαλαζοαιματους Γιατι;

 Δεν εχουνε κοκκινο αιμα; Και γιατι γαλαζιο αιμα και οχι π.χ.κιτρινο ,πορτοκαλι κλπ;
Η άγνοιά μας:
Ολοι οι θεοι εχουν σχεση με το αμπέλι ,με το κρασι. Ο Χριστος ειναι η αμπελος ,το ιδιο και ο Διονυσσος κλπ.
Μεταλαμβανουν κρασι στην θεια μεταληψη και γιατι οχι π.χ. μηλιτη απο τα μηλα; Θα μου που οι χριστιανοι συμβολιζει το αιμα του Χριστου .Μην το αναφερουν αυτο γιατι ζημειωμενοι θα βγουν .Καλα που τον κατηργησε ο Διονυσσος .Ποιον κατήργησε; Κατηργησε τον κανιβαλλισμο.
Πρωτα τον βασιλια τον κομματιαζαν και τον τρωγαν .Αυτο γινοταν και στους Ατλαντες .Διαβαστε αν δεν πιστευεται.Τρωγοντας τον βασιλια επαιρναν την δυναμη του .Ηταν μεσα στο σωμα των υπηκοων του τρωγοντας τον.
Ο Διονυσσος κατηργησε το εθιμο αυτο και εβαλε στην θεση του κρασι και ψωμι (Δεν μπορουσαν να σφαζουν καθε φορα και εναν βασιλια.Μπορει να το εσκαγε να μην τον φανε με τα κρεμμυδακια και χανανε το μυστηριο) .Μετα το πηραν οι χριστιανοι .Γιατι ομως κρασι γαμοτο;Η απαντηση ειναι γιατι το κρασι περιεχει C2H5OH. Μπερδευτικαμε τωρα .Γιατι εγω νομιζετε δεν μπερδευτικα οσπου να τα ξεμπερδεψω απο το γκουγκλ; Και το μ@λ@κισμενο δεν δινει την μεταφραση σωστα .
Αποκρυπτογραφηση κανω .
Οι γαλαζοαιματοι ηρθαν απο αλλο πλανητη (ερπετοειδη) .Εχουν αιμα πραγματι μπλε .Γιατι τους δινει ζωη ο χαλκος και οχι ο σιδηρος που δινει ζωη εδω στην γη στους ανθρωπους .
Απο ελειψη σιδιρου υποφερει ο ανθρωπος και οχι απο ελειψη χαλκου.Εδω στην γη ομως τον σιδηρο τον προμηθευεται ο ανθρωπος ευκολα απο τις τροφες .Τον χαλκο δυσκολα .Δεν υπαρχουν πολλες τροφες .
Τρωγοντας λοιπον οι γαλαζοαιματοι θεοι τροφες της γης ,επειδη δεν επαιρναν χαλκο αρρωσταιναν,δηλητηριαζονταν . Για να μην δηλητηριαστουν επρεπε να παρουν την ουσια C2H5OH..Αυτην την εχει μπολικη το κρασι .
Γι αυτο ηταν η τροφη των θεων .Γι αυτο ο Νωε φυτεψε αμπελι και οχι φασολακια οταν βγηκε απο την κιβωτο
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top