Loading...

Η σεληνη ειναι ηλικιας 4,5 δις χρονια και η γη 3,5 δισ. Αρα δεν αποσπασθηκε απο την γη .

Η σεληνη ειναι ηλικιας 4,5 δις χρονια και η γη 3,5 δισ. Αρα δεν αποσπασθηκε απο την γη . Αν παρατηρησεις την σεληνη θα δεις οτι εχει μεγαλους κρατηρες . Δηλ. επεσαν μεγαλοι αστεροειδης καθετα στην σεληνη . Αυτο πως εγινε αφου η γη δεν στελνει αστεροειδης και αν πλησιαζε καποιος θα τον προσελκυε η βαρύτητα της γης και δεν θα ηταν βεβαια καθετη η προσκρουση. Αρα την χτυπησαν την σεληνη κατα την διαδρομη της ως την γη . Τωρα να μου πειτε πως φρεναρε η σεληνη και εγινε δορυφορος της γης , Γιατι δειχνει μονο την μια πλευρα , πραγμα πρωτοφανη .και γιατι αν και εχει τοσο ογκο δεν πεφτει στην γη . Γιατι εχει κυκλική τροχια και οχι ελλειψοειδεις οπως ολοι οι αλλοι πλανητες , γιατι οταν επεσε η ατρακτος στην σεληνη ο παλμογραφος για 3 ωρες κατεγραφε τους παλμους πραγμα που δειχνει οτι ειναι κουφια η σεληνη κλπ. κλπ. Οι μεγαλοι επιστημονες λενε επειδη η σεληνη εχει πολλα μυστηρια , οτι ειναι πιο ευκολα να αποδειξεις οτι δεν υπαρχει η σεληνη παρα οτι υπαρχει .
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top