Loading...

Εμεις οι ελληνες θελουμε πισω το 97% της ελληνικης Γραμματειας και καψανε οι χριστιανοι: οι χριστιανοι ας κρατησουν τα ευαγγελιά τους :


Οσο κανεις διαβαζει απο το λιγα που σωθηκαν (3%) της Ελληνικης Γραμματτειας απο την καταστροφη μανια των χριστιανων , τοσο μενει εκπληκτος .Ο Καδμος εκτισε την Θηβα εδω στην Ελλαδα, Αιγυπτο και Θιβετ .Στο Θιβετ ηταν ο Απολλων το εγραψα παλαιοτερα...Στο Θιβετ λοιπον εχει σε μια πλευρα του βουνου ενα γιγαντιο κοιλο "καθρεφτη" καθρεφτη το ονομαζουνε που αν σταθει εκει ανθρωπος του συμβαινουν πολλα παραξενα πραγματα . Μια ωρα να καθησει κανεις μπροστα σε αυτον τον "καθρεφτη" ειναι σαν να περασε μια βδομαδα .Το καταλαβενει κανεις απο το μεγαλωμα των μαλλων και των νυχιων .Το 1999 τεσσερα νέα παιδιά καθησαν για ενα σύντομο χρονικό διάστημα μπροστα απο τον «καθρέφτη»,και οταν εφυγαν ηταν γέροι και το ενα παιδι σε ενα χρονο πεθανε απο βαθεια γηρατεια. Αυτη η κοιλαδα (γιατι σε κοιλαδα ειναι αυτος ο 1800 μετρων υψος "καθρεφτης") ονομαζεται κοιλαδα του θανατου.
Τετοιο ομως καθρεφτη εκανε και ο διασημος ρωσος φυσικος Kozyrev. Μεσα σε εναν τετοιο καθρεφτη οταν καθησει ενα ατομο (και γινανε πολλα πειραματα ) , εμφανιζονται στο ατομο αυτο περίεργα οράματα. Αυτο ειναι διαπιστωμενο. Ολα βεβαια αυτα τα χρησιμοποιουσαν οι προγονοι μας για γεννετικα πειραματα .24 εργαστηρια υπηρχαν σε ολο τον κοσμο.Στον Λαβυρινθο της Κρητης υπεύθυνη ηταν η Αθηνά. Τι πιστευεται οτι υπηρχε μινωταυρος και ετρωγε καθε χρονο 7 νεες και 7 νεους απο την Αθηνα; Για πειραματα γεννετικα τους θελανε .Ειδατε εσεις μοσχαρι να τρωει κρεας; Και που τα διατηρουσε τα κρεατα σε ψυγειο; Γυραδικο ειχε δηλ. Πιτα με γυρο ετρωγε ο Μινωταυρος;; Κατω ο "καθρεφτης" στο Θιβετ και διπλα ο καθρεφτης του Kozyrev.
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top