Loading...

Ο Νόμος:

Ο Νόμος: Έτσι μας έχουν με τις θρησκείες τους την πολιτική τους την επιστήμη τους.
Πριν από πολύ καιρό ένας βασιλιάς έκτισε ένα τεράστιο ανάκτορο. Ήταν ένα παλάτι με εκατομμύρια καθρέφτες. Όλοι οι τοίχοι, τα πατώματα και οι οροφές του ανακτόρου ήταν καλυμμένοι με καθρέφτες. Ένας σκύλος μπήκε στο παλάτι. Κοιτάζοντας γύρω, είδε άλλα πολλά σκυλιά γύρω του. Τα σκυλιά ήταν παντού .Ηταν ο ευατό του στους καθρεφτες . Το σκυλι επειδή ήταν λογικό , χαμογέλασε για να προστατεύσει τον εαυτό του από τα εκατομμύρια των σκύλων που το περιέβαλλαν και που του προκαλούσαν φόβο. Όλα τα σκυλιά τότε του χαμογέλασαν. Χωρίς να το θέλει το σκυλι μούτρασε το προσωπό του και είδε ότι όλα τα σκυλια μουτρωσαν κι αυτά . Το πέρασε για απειλή. Τώρα ο σκύλος ήταν σίγουρος ότι η ζωή του ήταν σε κίνδυνο και άρχισε να γαυγίζει.. Αλλά όταν γαυγιζε , τα εκατομμύρια των σκύλων άρχισαν και αυτά να τον γαυγιζουν .Όσο πιο πολύ γαυγιζε , τόσο πιο πολύ γαυγιζαν τα άλλα σκυλια.
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top