Loading...

200.000 χρόνια πριν, το ανθρωποειδές πλάσμα, γνωστό ως Homo erectus (όρθιος άνθρωπος), ξαφνικά μετατράπηκε σε Homo sapiens (Homo sapiens).

Ο όγκος του εγκεφάλου είχε αυξηθεί κατά 60%, ήταν σε θέση να μιλήσει, και ηταν σχεδον οπως ο σύγχρονος ανθρώπος.Για να φτασει ο ανθρωπος να γινει Homo erectus (όρθιος άνθρωπος), χρειαστηκαν 6.000.000 χρονια.Ο ορθιος ανθρωπος δεν μιλουσε.Κραυγιες εβγαζε . Πως σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα εγινε σαν εμας , να μιλα, να ντυνεται, να κανει λογαριασμους και ο εγκεφαλος του τριπλασιαστικε; Τριπλασιαστικε ο εγκεφαλος, αλλα μεγαλωσε και ο ογκος του κεφαλιου του σημερινου ανθρωπου .Θυμηθηται οτι ο θεος της βιβλου ειπε στην Ευα οταν την εδιωξε απο τον παραδεισο ,οτι θα γεννα με πονο τα παιδια της .Καλα οι χριστιανοι λενε εστειλε τον γιο του και λυτρωσε την γυναικα απο τον πονο της γεννας . Αλλα ας πουνε οι σημερινες γυναικες, αν πονανε κατα την γεννα ή οχι .Δεν απορριπτω το ευαγγελιο Το χρησιμοποιω ως μια απο τις ιστορικες πηγες που μας διεσωθηκαν. Οχι βεβαια οτι ειναι ιερο ..Τωρα ας πω λιγο γιατι ποναει η γυναικα κατα τον τοκετο .Τα ζωα δεν πονουν νομιζω . Και πριν οι ανθρωποι δεν πονουσαν γιατι τωρα ειπε ο θεος στην Ευα οτι θα πονας .Αρα πρωτα οι γυναικες δεν πονουσαν. Τωρα θα πειτε αφου μονο η Ευα ηταν, αλλες γυναικες δεν υπηρχαν .Εδω ειναι μπερδεμεναταπραγματα .Ο Καιν παντρευτικε γυναικα απο αλλη φυλη και εκανε πολη ολοκληρη . Που βρεθηκε γυναικα απο αλλη φυλη; Λοιπον ο εγκεφαλος του παιδιου ειναι νομιζω το 1/4 του ενηλικου .Οταν μεγαλωσει το παιδι ο εγκεφαλος καταλαμβανει χωρις εμποδιο το κρανιο. Πρωτα οι γυναικες δεν πονουσαν γιατι γεννουσαν τα παιδια με κρανιο μικρο (βλεπε κρανια πιθηκανθρωπων) και αυτο γιατι δεν αναπτυσσονταν ο εγγεφαλος του παιδιου οπως σημερα.Δηλ.καταληγω . Επενεβησαν εξωγηινοι στον ορθιο ανθρωπο με τον μικρο εγκεφαλο, του δωσανε νεα γονιδια και αυξησαν τον εγκεφαλο .Η αυξηση αυτη γινεται οταν ενηληκιωθει ο ανθρωπος .Γι αυτο το κεφαλι του παιδιου ειναι δυσαναλογο μεγαλο με το σωμα και δεν μεγαλωνει. Μεγαλωνει μονο ο εγκεφαλος .Γι αυτο το μεγαλο κεφαλι του παιδιου, ποναει η γυναικα .Γι αυτο ειπε και ο θεος οτι θα ποναει .

author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top