Loading...

Γιατι εγινε ο κατακλυσμος :

Δειτε οι ξενοι επιστημονες διαβαζουν τους προγονους μας , βγαζουν συμπερασματα και γραφουν επιστημονικες εργασιες .Εμεις οι τωρινοι ελληνες δεν διαβαζουμε τους προγονους μας και αντιγραφουμε τις εργασιες των ξενων.(ξεφτιλα γαμοτο. Μεταξυ μας ,απο τους πρωτους που αντιγραφουν τους ξενους εγω τους αντιγραφω ,οπως το παρακατω θεμα) .
Οι ρωσοι επιστημονες διαβασαν οτι οι Αρκαδες ηταν προσεληνιοι. Δηλ.ηταν πριν να εμφανιστει η Σεληνη .(αυτο το ηξερα και εγω αλλα το μυαλο μου ηταν φαινεται σε ανηφόρα και δεν σκεφτικα τα παρακατω ) Λενε λοιπον οι ρωσοι.
Τον 5ο αιώνα π.Χ. ο αστρονόμος, μαθηματικός και φιλόσοφος Αναξαγόρας, υποστήριξε ότι πριν από τον κατακλυσμό η Σελήνη στον ουρανό μας δεν ήταν.Τα ιδια έγραψε ήδη από τον 3ο αιώνα π.Χ. ο Απολλώνιος ο Ρόδιος.
Στα Αρχαία χρονικά των Μάγια περιγράφονται πολλες φορές, οτι ο ουρανός αντί για το φεγγάρι ειχε πρωτα την Αφροδίτη.Δηλ.το πιο λαμπερο αστερι ηταν η Αφροδιτη μια που ελειπε το φεγγαρι. Σχετικά με την Αφροδίτη σε σχέση με τον κατακλυσμο ,την πλημμύρα της γης , ο Βιργίλιος αναφέρει. Γράφει ότι, σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές , η πλημμύρα συνέβη στις ημερες που το χρώμα και το μέγεθος της Αφροδίτης αλλαξε.(δηλ. Ηρθε το φεγγαρι και το περασαν για την Αφροδιτη αλλα εγινε μεγαλυτερη). Κάποιοι μύθοι λένε ότι κατά τη διάρκεια της πλημμύρας, στον ουρανό υπηρχαν δύο φεγγάρια! ( η Αφροδιτη και το νεοεισερχομενο φεγγαρι) Γεωλόγοι λένε ότι οι σεληνιακές παλίρροιες υπήρχαν πριν από εκατομμύρια χρόνια. Δεν τις κανει το Φεγγαρι. Άλλη πηγη τις κάνει, αλλά πια πηγή τις κανει ακομη δεν ξερουν.Η συσταση του φεγγαριου δεν ειναι η ιδια με την συσταση της γης .Αρα ηρθε απο αλλο μερος το φεγγαρι. Για να φρεναρει ομως και να περιστραφει γυρω απο την γη και οχι να πεσει επανω στην γη, καποια νοημοντα οντα το κανανε .Εδω μπαινουν οι εξωγηινοι.Σταματοντας ομως την σεληνη λογω της βαρυτητας, στην γη εγιναν τεράστια παλιρροϊκά κύματα, και μαζική αφύπνιση των ηφαιστειων .Ετσι δικαιολογουν οι ρωσοι τον κατακλυσμο.

author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top