Loading...

Συνεννοούνται με αγρογλυφικα οι εξωγηινοι με τα μεγαλα κρατη αμερικη, ρωσια κλπ;

Για το οτι υπαρχουν εξωγηινοι μιλησαν ο προεδρος  της Ρωσιας Ντμίτρι Μεντβέντεφ ,ο Πουτιν ,ο Πάπας κλπ.Οι Βουλγαροι επιστημονες γραψανε οτι συνομιλουν με τους εξωγηινους μεσω αγρογλυφικων .Δειτε ενα αγραγλυκο κατω .Σχηματιζει το 8.
Απόσπασμα από ένα άρθρο της Guardian ανακοίνωνε την κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας, στις 8/8/8 .Μιλαμε  τον πολέμο της καταληψης της Οσετιας απο την Ρωσια .Πριν απο το αρθρο αυτο της Guardian ,αγρογλυφικα και μεταξυ αυτων και το κατω παρουσιαστικαν σε διαφορα μερη του κοσμου, που η εξηγηση ηταν ο αριθμος 8.Δεν βαζω αλλα αγρογλυφικα γιατι ειναι δυσκολονοητα .Πραγματι ο πολεμος σταματησε στις 8/8/8.Δηλ. στις 8 Αυγουστου του 2008.Νομιζω μας δουλευουν και δεν το πηραμε χαμπαρι.Μας λενε οτι τα αγρογλυφικα τα κανουν ομαδα ανθρωπων, αλλα εχω αγρογλυφικο που παριστανετε σε πινακα του μεσαιωνα.Τοτε λεγανε οτι το εκανε ο διαολος .Με αυτον τον  Διαολο οι χριστιανοι ολα τα μυστηρια τα λυσανε .
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top