Loading...

Εμεις είμαστε όντα με βάση τον άνθρακα ,οι θεοι των θρησκειων ειναι οντα με βαση το πυριτιο:

Το έκτο στοιχείο του Περιοδικού Πίνακα είναι ο άνθρακας.Το 666 ειναι η ζωη. Τι το εχουν οι χριστιανοι για θηριο; δεν τους καταλαβαινω .Ειναι εχθρος η ζωη; Ο ανθρωπος ειναι κατασκευασμενος απο ανθρακα.  Μας είπαν ότι το άτομο άνθρακα είναι το μοναδικο ατομο  του Περιοδικού Πίνακα,  το  οποίο δημιουργεί ζωή ( οργανική χημεία ).Αλλα παλι μας δουλεψαν . Οι επιστήμονες ακομη απο την  δεκαετία του '50,  άρχισαν να ερευνουν αυτά τα φαινόμενα. Συνειδητοποίησαν ότι το πυρίτιο, το οποίο βρίσκεται στο χάρτη ακριβώς κάτω από τον άνθρακα (μια οκτάβα κάτω), δείχνει σημάδια ζωής. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά. Η Εικονα κατω δείχνει πώς το πυρίτιο  σχηματίζει ένα ορισμένο σχέδιο κυκλώματος, αντιδρασεις. Αυτά είναι μόνο μερικά κυκλωματα γιατι το πυριτιο  αντιδρά χημικά με σχεδόν τα πάντα και σχηματιζει χημικες ενωσεις. Αυτα τα χαρακτηριστικά ομως τα εχει και ο ανθρακας και αφου αυτος μας εδωσε ζωη ,γιατι να μην δινει ζωη και το πυριτιο;Και  πραγματι βρεθηκαν στην γη μορφες ζωης απο πυριτιο π.χ ενα ειδος σφουγγαριου στα βαθη των ωκεανων που αναπτύσσεται και πολλαπλασιάζεται, οπως οι μορφες ζωης που ειναι κατασκευασμενες απο ανθρακα . Η Γη, εχει  διάμετρο περίπου 7.000 μίλια. Το πάχος του φλοιού της ειναι από 30 έως 50 μίλια, όπως το κέλυφος του αυγού, και το 25 τοις εκατό αποτελείται από καθαρό πυρίτιο.Επειδη ομως  το πυρίτιο αλληλεπιδρά με σχεδόν τα πάντα, ο φλοιός  στην πραγματικότητα αποτελείται απο  87 τοις εκατό ενώσεις πυριτίου. Αυτό σημαίνει ότι ο φλοιός της Γης είναι σχεδόν καθαρό κρύσταλλο, με βάθος που κυμαίναι απο  30 έως 50 μίλια. Έτσι, είμαστε σε αυτην την τεράστια κρύσταλλινη μπάλα και  πετάμε στο διάστημα με την ταχύτητα δεκαεπτά μίλια ανά δευτερόλεπτο. Εμεις είμαστε όντα με βάση τον άνθρακα, και ζούμε στην κρυστάλλινη σφαίρα την γη,που αποτελείται από κρύσταλλο πυριτίου .(τα  στερεα του Πλατωνα). Τώρα σκεφτείτε πως λειτουργουν οι  υπολογιστές; Λειτουργουν γαιτι εχουν πυριτιο.Ετσι θα κανουν σιγα σιγα ζωη με το πυριτιο.Πολλοι εξωγηινοι ειναι απο πυριτιο οπως οι γκριζοι και τα ερπετοειδη .Και επειδη μας κυβερναν τα ερπετοειδη που ειναι απο πυριτιο , γι αυτο θελουν την γη να εχει πολυ διοξειδιο του ανθρακος ,και γι αυτο επειδη ολοι οι θεοι ηταν ερπετοειδη και εδω στην γη οι τροφες  εχουν σιδηρο , πραγμα γι αυτους ειναι κατι το αρρωστο ,σαν αντιδοτο πινουν ολοι οι θεοι κρασι, γιατι το κρασι εχει στοιχειο (δεν θυμαμαι τον τυπο τωρα) που τους προφυλλασει απο δηλητηριαση.Γι αυτο ο θεος ειπε στο Νωε μολις βγηκε απο την κιβωτο να φυτεψει αμπελι και οπως φυτεψε και δεν φυτεψε φασολακια που γινονται και γρηγορα .Πολλα εγραψα σταματω .Γινομαι κουραστικος 
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top