Loading...

OΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για να επικρατήσουν η χριστιανοί την θρησκεία τους που ηταν κλεμμένη απο μυθους ελληνικους ,και για να την παρουσιασουν για δικη τους κατεστρεψαν το 97% της ελληνικης Γραμματειας . Ως αντάλλαγμα για 1700 χρονια μας εδωσαν τα ψαλτήρια τους. Δειτε κατω την κουπα του Λυκουργου. Δεν πιστεω πολλοι να την ξερετε . Για το ονειρο που ειδε ο Φαραώ με τις παχιέςκαι αδύνατες αγελαδες και που δεν μπορεσαν να το εξηγησουν οι αλλοι αλλα το εξηγησε δεν θυμαμε ποιος , οτι θα ερουν 7 χρονια αφθονια και 7 χρονια πείνα ολοι το ξερετε. Αν βλέπετε εσεις αγελαδες στον υπνο σας, λεω για τους χριστιανους, ξερετε την εξηγηση . Τωρα γιατι τα γραφω . Γιατι δεν ξερουμε την κουπα του Λυκουργου που βρισκεται στο μουσειο της Αγγλιας . Θα με ρωτησετε και τι ειναι η κουπα που τοσο την παινεύεις; Λοιπον αγγλοι επιστημονες κάθισαν και μελέτησαν οχι τα ονειρα του φαραω αλλα την κουπα . Εχει μεσα στο γυαλί χρυσο και ασημι τοσο μικρους κόκκους που μονο σημερα το καταφερνουμε με την νανοτεχνολογια . Οταν την βλεπουμε την κουπα απο μια μερια ειναι πρασινη . απο την αλλη κοκκινιζει. Αυτον τον τροπο προσπαθουν να βρουνε οι αγγλοι πως το καταφερναν οι προγονοι μας, για να το βαλουνε στα τζαμια και να ανακλουν τις ακτινες του ηλιου .Φανταστείτε που ειχαν προχωρήσει οι προγονοι μας .Τωρα γιναμε οι τελευταιοι της ευρωπης
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top