Loading...

Ο ανθρωπινος εγκεφαλος εχει την δυνατοτητα να φθασει την ανωτερη εξωγηινη νοημοσυνη:

Διαβαστε τι λενε επιστημονες σχετικά με τις νοητικές ικανότητες του Homo sapiens (δηλ. εμεις). Η Ακαδημαϊκός Natalya Πετρόβνα , επικεφαλής Ινστιτούτου του εγκεφάλου, μετά από χρόνια έρευνας στον τομέα της τριτοβάθμιας νευρικής δραστηριότητας λεει ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν είναι ένα προϊόν της εξέλιξης (παει ο Δαρβινος ,πανε οι θρησκειες) αλλα εχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην υψηλότερη εξωγήινη νοημοσύνη. Με απλα λογια, λέει οτι οι ανθρωποι εχουν εξωγήινη προέλευση.
Δικα μου σχόλια : Καποτε σας εγραψα οτι οι εξωγηινοι "γκριζοι" εχουν αναγκη τον χαλκο (γι αυτο τον μαζευουν).Χαλκο δεν βρισκεται ευκολα στις τροφες.Σιδηρο βρισκεται .Αυτον εχουν αναγκη οι ανθρωποι περνοντας τον απο τις τροφες Για να μην παθουν δηλητηριασει οι γκριζοι ,οι θεοι ,ο θεος των χριστιανων ,ειχανε το κρασι σε ολες τις τελετες. Υπαρχει μια ουσια, δεν θυμαμαι τωρα τον χημεικο τυπο, που βρισκεται αφθονη στο κρασι. Πινοντας κρασι λοιπον οι θεοι αποφευγανε την δηλητηριαση απο την ελειψη χαλκου. Γι αυτο ο Νωε οταν βγηκε απο την κιβωτο φυτεψε αμπελι και οχι φιρικια .Για να ευχαριστησει τον θεο. Αυτο χρειαζεται ο θεος .Την ουσια που υπαρχει στο κρασι.Τωρα ομως στα τέλη του 1980 στα πανεπιστήμια της Μινεσότα και το St Louis έδειξαν ότι το ραδιονουκλιδίων χαλκού-62 είναι η πηγή των ποζιτρονίων και είναι πολύ σημαντικό για το σχηματισμό της ροής του αίματος. Μια σειρά των συστατικών που περιέχουν χαλκό, είναι υπεύθυνη για να διατηρουνται ζωντανα τα κυττάρα στο σώμα.Με αλλα λογια εχουμε και εμεις οι ανθρωποι αναγκη απο χαλκο (βεβαια πολυ λιγοτερο ) επειδη ειμαστε κατασκευασμενοι απο τους εξωγηινους και εχουμε και δικα τους χαρακτηριστικα .

author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top