Loading...

Μπορούσε η Πυθία να προβλεψει το μέλλον;

Μπορούσε η Πυθία να προβλεψει το μέλλον;

Η απάντηση είναι, ναι.
Μεγάλοι επιστήμονες όπως ο Νανοπουλος , λένε ότι υπαρχουν δίπλα μας και αλλά συμπαντα τα οποία δεν τα αντιλαμβανόμαστε . Δεν τα αντιλαμβανόμαστε όπως δεν αντιλαμβανόμαστε τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα , τα οποία όμως υπαρχουν . Για να τα αντιληφτούμε πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η επίφυση στο φουλ. Όταν το κατορθώσουμε ανεβαίνουμε διάσταση. Πάμε από την τρίτη στην τετάρτη διάσταση. Εκεί ο κόσμος είναι διαφορετικός . Είναι άυλα όντα , σαν τους αγγελους που πιστεύουν οι χριστιανοί . Εκεί ο χρόνος δεν είναι γραμμικός δηλ. παρελθόν , παρόν και μέλλον αλλά πηγαίνουν και στο παρελθόν και στο μέλλον . Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος πάει στην τετάρτη διάσταση και μαθει πως λειτουργουν εκεί τα πράγματα , τοτε μπορει να μαθει και το μέλλον . Εεεεε αυτό επιτυχαίνανε οι πυθιες (οχι όλες βέβαια γιατί υπήρχαν και απατεωνισες) και λεγανε το μέλλον . Ξέρω τι πρέπει να κάνεις για να συναντησεις τα όντα στην τετάρτη διάσταση . Βέβαια δεν πηγα αλλά διάβασα μεγάλους ψυχολογους που πήγαν. Μασουσε φύλα δάφνης η Πυθια και ετσι προφητευε η πυθια μας είπαν . Μας δουλεύουν . Αν ήταν ετσι ολοι θα μασουσαν φυλά δαφνης και θα προφήτευαν . Άλλα πράγματα παίρνανε που τα έμαθα τι είναι . Τέτοια παρομοια παίρνουν σημερα και οι σαμανοι .
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top