Loading...

Ο σημερινός τεχνολογικός πολιτισμός δεν είναι αναγκαστικά και ο ανώτερος πολιτισμός από τους παλαιότερους!!!!

Ο σημερινός τεχνολογικός πολιτισμός δεν είναι αναγκαστικά και ο ανώτερος πολιτισμός από τους παλαιότερους!!!!

Διαβάζουμε πολλές φορές ότι παλαιότερα αναπτύχθηκε μεγαλύτερος πολιτισμός από τον σημερινό .π.χ. των Ελλήνων Υπερβόρειων!!!! Δεν το πιστεύουν πολλοί αυτό που λένε άλλοι ερευνητές . Αλλά Ανώτερος πολιτισμός, δεν σημαίνει αναγκαστικά τεχνολογικός, ή τουλάχιστον όχι με την σημερινή μορφή της τεχνολογία!!!! Τον θεωρούμε ανώτερο απλά και μόνο γιατί δεν έχουμε ζήσει σε διαφορετικό πολιτισμό, με τελείως διαφορετικές αξίες!!!! Άλλωστε τεχνολογία δεν σημαίνει μόνο κυριαρχία επί των μορφών ενεργείας που μας είναι σήμερα γνωστές. Άλλοι τομείς τους οποίους πολύ λιγότερο ή καθόλου δεν έχουμε αναπτύξει, όπως ο χειρισμός της βαρύτητας, ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων, (τώρα γίνετε τεράστια προσπάθεια για το ποιος θα την αποκτήσει πρώτος ), ο χειρισμός των ήχων, ο ηλεκτρισμός χωρίς καλώδια (το λεγόμενο φερμιονικό συμπύκνωμα), σε συνδυασμό με ανάπτυξη των πνευματικών δυνατοτήτων μας, δίνουν άπειρους συνδυασμούς πολιτισμών, πολύ πιο αξιόλογους από τον δικό μας λεγόμενο πολιτισμό!!!!
Γενικά πιστεύω ότι ο δικός μας τεχνολογικός πολιτισμός είναι ο τελευταίος μπρος στους άλλους !!!! Οι Υπερβόρειοι π.χ. είχαν ανεπτυγμένο πολιτισμό, και μάλιστα με ιδιότητες που πάρα πολλοί από μας θα θεωρούσαν μαγικές ( !!!! ). Ο Ιάμβλιχος, ο Ηρόδοτος ,ο Πίνδαρος, κλπ. έγραψαν ότι οι Υπερβόρειοι, εκτός από ευσεβείς και σεμνοί, ήταν ιδιαίτερα εξελιγμένοι εγκεφαλικά και πνευματικά, σε σημείο ώστε να έχουν υπερβεί την ύλη ( !!!!!! ). Και το ότι υπερέβησαν την ύλη, καταδεικνύεται γιατί ήταν απρόσβλητοι από το γήρας και τις ασθένειες, ότι είχαν σε υψηλή εκτίμηση τις τέχνες και ότι ζούσαν σε απόλυτη κοινωνική αρμονία!!!! Έχουμε και τον υπερβόρειο Άβαρι ( α+βάρος=αβαρής!) που ήρθε πετώντας επάνω σε ενα βέλος και αφού δίδαξε τον Πυθαγόρα έφυγε και θεράπευε τις αρρώστιες του κόσμου!!!! Τι λέω τώρα ε!;!
Οι ατομικές βόμβες έπεσαν σε ορισμένα μέρη και ορισμένο χρόνο στην αρχαιότητα!!!! Δεν έπεσαν τυχαία!!!! Δεν το πιστεύετε ότι είχαν ξεσπάσει πυρηνικοί πόλεμοι στην αρχαιότητα!;! Καταλαβαίνω και γω όταν ασχολήθηκα με το θέμα αυτό ήταν απίστευτο μα τα στοιχεία και οι αποδείξεις πλέον είναι πάρα πολλές χωρίς να αφήνουν καμία αμφιβολία και στους ποιο σκληροπυρηνικούς σκεπτικιστές ότι δεν έγιναν . Αν θέλετε να μάθετε για αυτές τις αποδείξεις ψάξτε στο Google τι συνέβη πριν 12.000 χρόνια στο Rajasthan της Ινδίας δέκα μίλια δυτικά της Τζοντπούρ

O Ελληνοαμερικανός ωκεανολόγος και οικοβιολόγος Άγγελος Αριβάνης μίλησε για το ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα που υπάρχει γύρω από την γη!!!! Είναι για αυτό το πλέγμα που είπε ο Πλάτωνας, ότι η γη από ψηλά είναι μια μπάλα χωρισμένη σε 12 ισόπλευρα μέρη!!!!
Αυτό το πλέγμα το ανακάλυψαν τώρα τελευταία οι Ρώσοι, και γίνεται αγώνας ποιος θα το πρώτο ελέγξει μεταξύ των κρατών και πολυεθνικών εταιριών!!!! Με αυτό το πλέγμα ως και την αθανασία του ανθρώπου μπορείς να πετύχεις λένε πολλοί επιστήμονες!!!! Αυτοί όμως το θέλουν ιδίως για να ελέγχουν τους ανθρώπους!!!! Οι πολυεθνικές για να βάζουν στο μυαλό του κόσμου την επιθυμία να αγοράζουν τα προϊόντα τους και τα κράτη για να κάνουν επαναστάσεις ή να κάθετε ο κόσμος, όπως καλή ώρα εδώ στην Ελλάδα, στους καναπέδες και να μην αντιδρούν σε σκληρά μέτρα όπως τα τελευταία χρόνια !!!! Και το Χάρπ σε αυτό το πλέγμα στηρίζετε .Το πλέγμα είναι τεχνητό !!!! Ο Δίας όταν έφυγε το έκανε για να προστατέψει την γη κλίνοντας τις αστροπύλες ώστε να είναι αδύνατος ο ερχομός των ερπετοειδών!!!! Αυτοί όμως που έμειναν, προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να το καταστρέψουν!!!! Τα έχω γράψει στα άρθρα μου μαύρα και λευκά ιεράτεια !!!! Όλες οι πυρηνικές βόμβες που ρίχτηκαν στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι ( 33 μοίρες Βόρειο γεωγραφικό πλάτος) και οι άλλες που κάνανε δοκιμές ήταν προγραμματισμένες σε πιο μέρος θα πέσει και πότε , για την καταστροφή αυτού του πλέγματος και όχι για να σταματήσουν τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο όπως πολλοί πιστεύουν!!!! Υπάρχουν άνθρωποι εκτός κυβερνήσεων και πολυεθνικών που επειδή έχουν γνώσεις κατάφεραν να ξέρουν που και ποια ημερομηνία θα δοκιμάσουν μια πυρηνική βόμβα!!!! Είναι το πλέγμα γύρω από την γη όπως το περιέγραψαν ο Δρ. Νικολάι Γκοντσαρόβλ (ιστορικός), ο Δρ. Βιατσελάφ Μοροζόφ (ειδικός χημικό – πυρηνικός
- φυσικός-μηχανικός) και ο Δρ. Βαλερί Μακάροφ (ηλεκτρονικός) με την βοήθεια των δορυφόρων!!!! Τι μυαλό είχε ο Πλάτωνας!;! Πως τα βρήκε χωρίς να έχει τα σημερινά μέσα!;!
Ο πολιτισμός στην γη ξεκίνησε από την Υπερβόρεια πριν από35 εκατομμύρια χρόνια λένε Ρώσοι καθηγητές μεταξύ αυτών και ο Doctor of Philosophy Valery Demin ( Δόκτορ Οφ Φιλόσοφι Βάλερι Ντέμιν )!!!! Η ιστορία λένε πολλοί ιστορικοί θέλει ξανά γράψιμο. Τι 6.000 χρόνια λένε οι χριστιανοί έγινε ο Αδάμ και η Εύα!;! Και μας το επιβάλουν!!!! Έτσι επειδή το θέλουν αυτοί!!!! Αλλά αν αρρωστήσουν τρέχουν στους γιατρούς και όχι στους αγίους!!!!
Δεν τους έχουν φαίνεται εμπιστοσύνη ( γίνομαι λίγο κακός εδώ τώρα )!!!! Έλληνες ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της γης!!!! Οι Έλληνες Υπερβόρειοι!!!! Αυτοί κάνανε τις πυραμίδες και όλα τα μεγάλα μνημεία του παρελθόντος!!!! Αυτοί ήταν οι θεοί που πήγαν στην Αμερική και δίδαξαν τους ινδιάνους!!!! Ψηλοί, ξανθοί, με γαλανά μάτια, με χιτώνα άσπρο, σανδάλια και χρυσή κορδέλα στα μαλλιά!!!! Από αυτούς είχε ο Μ. Αλέξανδρος χάρτες που τους αντέγραψαν όλοι οι άλλοι, όπως ο Πίρι Ρέις!!!! Εκεί ήταν ο Παράδεισος με τα τέσσερα ποτάμια, εκεί ήταν τα μήλα των εσπερίδων, εκεί ήταν η χρυσή εποχή που οι άνθρωποι ζούσαν 1000 χρόνια χωρίς αρρώστιες!!!! Εκεί πήγαινε κάθε χρόνο ο Απόλλων!!!!
author

This post was written by: Author Name

Your description comes here!

Get Free Email Updates to your Inbox!

Δημοσίευση σχολίου

CodeNirvana
Από το Blogger.

Λιγα λογια για μενα


Λιγα λογια για μενα

Ο Παναγιωτης Δαριβας γεννηθηκε στην Κατερινη, σπουδασε Φαρμακευτικη στην Ιταλια, και ασχολειθηκε με την δημοσιογραφια 32 χρονια.

Δεν εξασκησε το επαγγελμα του φαρμακοποιου αλλα ακολουθησε την δημοσιογραφια.

Αρχη εκανε στην Ιταλια και Γερμανια με γελοιογραφιες και κατοπιν ηρθε στην Ελλαδα οταν τελειωσε τις σπουδες του.

Εδω ανακαινησε το περιοδικο Κουιζ, φερνοντας καινουργια πνευματικα παιχνιδια Rebus κλπ και εγραφε και στο περιοδικο Πανοραμα (ευθυμογραφηματα γελοιογραφιες και σταυτολεξα ).

Αργοτερα εκανε δικη του εφημεριδα με τιτλο ΤΑ ΝΕΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ και περιοδικα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , ΜΙΝΙ SUDOKU και NEW SUDOKU.

Τωρα ειναι συνταξιουχος.


Follow Us!

Comment!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

© Copyright Το Άγνωστο
Back To Top